12-07-05

The Lands End Rally 2005

Voila, 't zit er weer op voor dit jaar.
 " The Land's End Rally 2005" zit er op en ik mag gerust van een succes spreken.
Iedereen is 2120 kilometer rijker (niet slecht voor 9 dagen bollen) en slechts 2 platte banden, 1 vastloper, 1 bijna vastloper, 1 GSM kwijt, een kleine valpartij, en last but not least, 'electrical problems' voor de 125 GT van Fabio.
Gelukkig was de camionette mee voor de bagage en de fourage.
 
We kwamen langs prachtige streken, dorpen en  steden. Pitoreske gehuchten, monumenten en landschappen; verbluffende vergezichten en horizonten.
Soms bezochten we zelfs een Pub, Bar, Inn's, Free House, 'wathever'.......
 
Kent, De Dows (The Garden Of England), Stonehenge, Dartmoor, Cornwall, Land's End, Exmoor, kastelen en rivieren, bruggen en treinen...........  kortom te veel om op te noemen.  Engeland heeft zijn naam waar gemaak. En dit bedoel ik in de positieve zin van het woord. Die ene dag met slecht weer namen we er dan ook zonder problemen bij, want wat zou Engeland zijn zonder zijn regen, zijn Pub's die pas laat open gaan en veel te vroeg sluiten, zijn vriendelijk politie-agenten en zijn moeilijke camping-uitbaaters, zijn gasvrije boeren en zijn bijdehandse Indiaanse restaurant uitbaaters uit Bangladesh, zijn duizenden round-abouts, Burger King, Slow School, Lambretta's, pints of Bitter, Lager en Guinnes, The Red Lion, de Morris Minor, Lady Di, page three, fish and chips, salt and vinegar,  ....................  
 
THX  mates 
 
 22:39 Gepost door Webmaster Sjoepappen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

i need... i need more pix !!!!
post some land's end pictures pleazzzzzzzzzzze !!!

Gepost door: fastfred himself | 22-07-05

Events Ja, wanneer is jullie volgende event, het is lang geleden dat ik de Jean, Peter, en Fabio nog gezien heb. De laatste keer was met de Ronde Van Vlaanderen op den Bosberg, en nu hemmek zelf nen Vespa dus hogen tijd :)
Ciao

Gepost door: Chris | 06-08-05

De commentaren zijn gesloten.