15-07-07

Il Giro Finalé

Na 10 jaar stoppen de Vatje Sjoupappen ermee, om jaarlijks een grote reis met de Vespa op poten te zetten en te beleven. Vandaar de ietwat misleidende titel  'Il Giro Finalé' of met andere woorden, de laatste tour.

Voorgaande wil evenwel niet zeggen dat we niet meer zouden verder snorren op onze geliefkoosde machientjes en menig zaterdag, zondag of om het even welke dag de Vespa buiten pakken en op uitstap gaan.

10 jaar geleden gingen een aantal vrienden zomaar ineens op reis met de Vespa naar Scotland, het jaar daarop naar Ierland, dan naar Frankrijk enz...... nooit hadden we gedacht dat we dit 10 keer na elkaar zouden kunnen en/of mogen.

Veel veranderde in die 10 jaar. Er kwamen leden bij, er vielen leden af, er kwamen kindjes bij, er werden huisjes gekocht er kwamen lieven bij, er werd getrouwd..... Bon, bon veel nieuwe parameteres dus en onder tussen zijn de twintigers, dertigers geworden en de dertigers veertigers.

Dus na een herbronning en rijp beraad, wordt dus het stuur omgegooid en zullen we ietwat meer aandacht schenken aan onze werking onder het jaar, dan alle energie te steken in de Tour, Rundfarth, Giro, Ronde, Rally .... whatever, van het bewuste jaar.

 

naamloos bis

 

   

22:31 Gepost door Webmaster Sjoepappen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: serrurier paris | 21-02-15

De commentaren zijn gesloten.